dissabte, 25 de setembre de 2010

!!!!! ja tenc anagrama!!!!!!! osiaaaaaaa putaaaaaaaaaaa...........

si senyors i senyores amb inginy i ajuda  ho heaconseguit tot solet .ja perfeccionare sa tecnica peòaqui compartesc s´anagrama  que és es vostro . gracies i es de dalt pes descomptat i suposat : llibertat d´expresió sempre!!! ( si fa 20 anys haguesim tingut internet....

pensat ahir , eleborat i disenyat avui a les 4:11 de sa matinada( ah es un banyariquer molt sensat )

deià de la educastració.

SOM TOT*S UN*S FALS*S:  SOBREVIVIM ALS PROBLEMES ( E.Cioran).
*          *     *     *     *     *          *     *     *     *     *


Aclarar concepte d´ esser castrat mitjançant l´educació.
Segona republica un munt d´escoles racionalistes ,llibertaries o escola  moderna.

Arriba en Paco es dés sellos ( ja se que son segells no segueu catalanofatxendes i aqui m´he creat un nou front a defendre,per si de cas dir que som insubmis a qualsevol exercit en concret al del estat español per la  qual cosa ja em vam jutjar) o sigui el generalisimo franco por la gracia de dios i a la puta merda el lliure pensamnet i fins aqui hem arribat.

No se quantes reformes educatives duim pero els -les mestres no en tenen ni puta idea de pedagogia i manco de la llibertaria.
(començare amb minucules : l´ullet a n´n Hank.qui sigui despert o agafarà. Una bessada en pipius.)
record i recoman altra vegada les xerrades de la C.G.T sobre l´educació laica el dies 7 i 8 d´octubre , si no vaig errat. Cercau-ho o passau per sa plaça d´es peix de Ciutadella.

Per acabar i dir bona nit. DIA 13 D´OCTUBRE: FARÀ 101 ANY DEL AFUSELLAMNET DE FRANCESC FERRER  I GUARDIA. ( guaitau al "diari "menorca" que hi haurà un escrit , si el publiquen clar i tanmeteix també aqui eltrobareu . paraula!!!!!)

S A L U T E !!!!!!!!!

l´insomni productiu contra la educastració

ja s´enfotia en Bukowski de l´ortografia,araresultaque tots estalvien lletres (que no paraules) i son uns gats de cuidadu.Ens han vessat en un món paradoxalment sense rumb i fosc.

Deià que som l´homo a l´ombra ( que no a les fosques) i navegant ,durant la travesia he anat anotan al quadern de bitacola força troballes ,qualque unes hermoses de contemplar.

Exemples: Paideia,escola llibertaria.
                    Ferrer i Guardia ,escola Moderna.
                    Abandonalia.blogspot.com
                    Bansky (grafiti pintures)
                   .......seguirem perque de moment teniu prou pa tallat.

P-D (post-defacatio) . Pista per el naufrags perduts: nadau cap el gooble o la wikipedia.

                                       ja em direu coses o no.

---------                    --------------------------                         ------------------------Anecdotari.              No es per a plorar però que va passar amb ESQUITX,SA SINIA o FOLL-CORC  (asever no deman).

Herem joves i el poders factics i de faldes ens van poder.Una vegada la panxa omplerta i la piua mig satisfeta li donarem de menjar a n´es cervell.


ah!!!!!!! es meu fill segur que em diu com putes es fa per possar fotos o dibuixos. he de penjar sánagrama com sigui!!!!!!!!!!!

BONA NIT .salute.

l´homo a l´ombra

" l´errada, filla de l´ignorància,perpetuada per la rutina i per l´interes priveligiat,..."
Francesc Ferrer i Guardia.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -              - - - - - - - - - - - - - - -              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


A la fi hem surat després de 20 anys ,després de 8 anys que en contades ocasions he provat lletra per aquells més properes.
Navegar entre ombres , a les fosques , guaitant per si de cas el llumet del far et torna a ca teva.
Obsevant els estels ,els inexcrutables camins de tornada ...ja ho deia aquell lo important es el viatge ans l´arribada.
 Idò porser la nau dels folls ha arribat a Perella.Per a molestar iesser molest , com antany com sempre haurià hagut d´esser.

Per avui una recomanació : las jornades de l´escola laica que organitza la C.G.T de Ciutadella .Cercau-ho ganduls. Dies 7 i 8 d´ Octubre.


Fins demà. Salute.