diumenge, 28 de novembre del 2010

TRAÇOS I TROÇOS, COMPONGUENT LES SAPIENCES.CERCA EL QUE ET FA VIURE ,ESTAROT!!!!

La historia de la propia vida le parece a uno tan aburrida porque no ha sido realmente inventada. (Elias Canetti. Apuntes)
* * * * * * * * 
Él sabe ahora que seguirá existiendo en un cajón.( E.Canetti)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
- Mil cretins de Quim Monzó.Senzillament magistral. Qui s´en recorda de "persones humanes" ? Altre geni , Miki moto precursor delprogrames viatgers amb "afers exteriors".
Burdes copies lo demés.
-Estambul, Turquia. Que s´en haguerà fet de noltros si Barbarossa hagues quedat?em sent renet de Piali
Creuer de cultures, mestisatge de persones, riquesa de cors.
-The birth of graffiti de jon naar. Tanta imatge bucolica d´una Menorca idilica , també la merda es poetica. ( veure la disertacio de J .Bosch ."Similituts i ambiguetats entre poesia i porqueria".
-Moby Dick. L´epica de Herman Melville a la maxima expresió. Pequod, premodició del tragic e inevitable desenllaç. Obstinada lluita ....folla? Qui fos Ahab.
Encaminar la vida a un unic desti , es posible i tant dificil alhora??? ( tant el llibre com les versions de 1956 i 1998 sonrecomenables sens desperdici.Ara veurem amb ansia la versió de 2010. L aciencia -ficció al sevei del clasics).
-Holmes. cecil&brunschwig.001 ediciones 2009. Comic. Que dir del personatge de Sir Arthur. Cercau tambe la seria de la bbc anomenada Holmes. llastima d´una primera temporada tant curta.
-Comic comic comic. Lobezno-Hulk de sam kieth. per els amants del grafisme fet art i dels icons dels antiherois.
-Guia cultural de menorca . Sant Felip i la Mola. interesantisima epoca britanica i desconeguda o tapada memória historica del presili.Qui investiga si més no el llegat frances a sant Lluis? je ne ce pas.
-la llengua de Menorca .Quaderns de folklore. Del mestre Pere Melis. Altres vam rossegant rera ell.

-Matrioskas con pixeles . jean françois rauzier. Art fotografic.Combinació de fotografies analogiques creant noves i diferents històries.
_ Investigacio de la fauna humana a pacha Eivissa per començar unestudi sociologic(logic?) de les conductes i costums d´aquestos animals en el seu habitat natural. Propos.
-Netsuke. mil.lenari art japones  , juntant la complexitat amb la senzillesa  util de les coses belles.

-Artistes compromesos? Manolo Garcia , si més no m´agrada la seva musica i crec que es un tiu sa.
_ CREATIVA. revista que no se si segueixexistin pero que tantjuan miquel de  Normacomics i Tomeu Morey de aleajacta si . sapiencia del mon comiquero y lliterari de mallorca Carrer nureduna 7 .07005 Palma de Mallorca.
*************************************************************************
Només m´he dedicat a comentar un munt de coses que tenia per casa.un altre dia més. no em venia de gust opinar sobre el tibet haiti sahara camboya somalia corea ucrania alaska chile islandia irlanda polonia finlandia novazelanda tierra de palmer groelandia o filipines......per exemple dic.

Au mastegau bé i fins la propera .SALUTe.......................
( escoltau , si voleu stan getz o the new mastersounds.)