dissabte, 9 d’octubre de 2010

ENTRE LLUITA I MAL DE VENTRELL , TU , AMOR .

ET VAIG TROBAR MAR ENLLÀ
CREUAREM EL DESERT I L´OCEA
PER AQUI ARRIBAR,
A N´AQUEST TROS DE TERRA PER A VIURE I ESTIMAR.
AMB DOS FILLS VIURE , LLUITAR I ESTIMAR.

D´ANGOIXES I ALEGRIES ,ENS HI FICAM I EN SORTIM.pERQUE?
PERQUE ,IDÒ, ENS ESTIMAM!!!

*Perque et el far que m´il.lumina en la foscor per a trobar-vos sempre i junts seguir navegant rumb a l´horitzó .Açò si : SEMPRE JUNTS!!!

.........................................................................................
t´estim t´estim t´estim t´estim t´estim t´estim t´estim

******************************    salute   *****************************************

MAI ES POT IGNORAR LA CULTURA(RETORN CARREGAT DE BARNA)

NO ES POT SUPLIR  L´IGNORÀNCIA  AMB CARAMELS.(sabis pallasus).
--------------------------------------------
(foto: bahia de ha long Al Vietnam .senzillament m´encanta i ho compartesc.Un altra dia en rallarem de llocs i viatges.Nova Orleans pendent per exemple!!!)
----------------------------------------------------------

Tornada de Barcelona.Barcelona sempre,plena de vida.Rambla avall ,via laietana,"continuarà", tenda de comics, ple de llibres sobre grafisme urba i com no tota la col.lècció de fernando de felipe i el seu admirat S.O.U.L. per a regalar sempre.

La vaga general? general? si? ... sense comentaris .VERGONYA!!! i mira que l´exposició de pedagogies llibertaries es tot un exemple del que ha de fer un sindicat (sala xec coll de ciutadella) però lo de sa vaga !!! si Durruti s´aixeca vos fusella a tots!!!
 No tot va esser perdut deia perque culturalment a Cornellà (ciutat d´africa, per lo de que era una selva ) s´ha espavilat molt i reinvindica el seu taranna obrer. Anau al café " el divan de los sentidos"(mateixa adreça web) i trobam aquesta passada d´exposició de na Marta Araño, col.leciódepastels i aqui en teniu una mostra anomenada"KELELA" (disfruteu-la).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aqui fa estona que seguesc les pases , les obres que s´en diu, d´en Carles Gomila , veig que ha anat fins California a exposar, desconec si es perque alla el valoren o aqui el ningunetjen.Sia com sigui disfrutau d´aquests senyorsque ens atraca la fantasia del comic a un univers paralel i ens captiva l´esperit.segur que tens pagina web . et trobare!!!


Teniu prou coses per entretenir el cervell .paiu bé i ja em contareu.SALUTE!!!

********************************************************************************