dijous, 11 d’octubre del 2012

Bones musiques.
SUSAN SANTOS & THE PAPA'S RED BAND
La Susan i la seva banda d´incondicionals, autèntica passió per el blues


Una gran passió per la música la va portar a aprendre, de manera autodidacta, a tocar la guitarra i cantar. A poc a poc va anar creant les seves pròpies cançons i el seu estil particular d'entendre la música. Després de diverses Formacions, i dos discos gravats, el 2009, es va traslladar a Madrid i forma "Susan Santos & The Papa s Xarxa band". amb David Olivier, al baix i David Fernández a la bateria. El projecte més enèrgic, un power trio que barreja blues, rock amb pinzellades funk. El 2010, graven el seu primer disc anomenat "Take em home", (Grasa Records, 2010). La banda ha passat per un any intens de concerts en clubs importants i en diferents festivals internacionals on ha compartit escenari amb Jimmie Vaughan, Joe Bonamassa, The Fabulous Thunderbirds, Joe Louis Walter i Buddy Whittington. El passat mes de juny va estar tocant a Chicago en clubs com Buddy Guy Legends, Rosa s Lounge, Kingston Mines, BLUES i va tocar al costat de Sugar Blue (harmonicista de Rollings Stones i Bluesman de prestigi als EUA). L'abril de 2011 van començar gira per Europa i entre altres van obrir el festival Bluesroute de Masstricht i el Rock Blues Gellen.
A finals del 2011, llança el seu nou disc "Shuffle Woman", amb 13 temes plens de rock blues del segle XXI.
Susan Santos amb la seva veu i el seu enèrgic i atractiu estil de guitarra, juntament amb la seva forta presència escènica, promet dins de l'escena del rock blues contemporani europeu.

http://www.susansantos.info/#!
http://quimeres.tumblr.com/post/26832316774/crazy-susan-santos-the-papa-s-red-bandJenny and the MexicatsDe la passió del blues al de la fussió amb aquest grup fantastic . Anglesa , mexicans i un madrileny , qüasi res .Tot per a fer una musica exquisida.

Jenny va començar a tocar la trompeta amb 7 anys i s'auto ensenyo a Cantar i tocar la guitarra amb 15. Ha tocat en bandes de jazz I de clàssic una gran part de la seva vida així com moltes orquestres. Ella ha creat un amor i una oïda cap a la música. .... Jenny and the mexicats és una fusió de nacionalitats i personalitats, una banda que té una història molt particular més que res accidental ..... Jenny and the mexicats va començar a Madrid com Pachucos i la princesa, el juny del 2008. Tot va començar quan Icho (contrabaix) convida a Jenny a viure a Madrid. Jenny amb 21 anys havia arribat al lloc correcte. Icho dic al millor guitarrista que coneixia, Pantera que era un guitarra flamenc, Icho i el havien tocat junts molts anys en un grup de rockabilly i en un altre de punk a la seva ciutat natal a Mèxic. Pantera va proposar a un col · lega que tocava el calaix en comptes un bateria, i així va arribar David un extraordinari calaix espanyol, el qual ja havia compartit escenari en el món del flamenc amb Pantera. Així és com neix la petita aventura d'una nena anglesa que emigra a Espanya a la recerca de nous sons, així és com neix Jenny and the Mexicats ..... El seu primer concert va ser woderland un petit festival que genera diners per ajudar la investigació del càncer, al regne unit l'agost del 2008 ... Les arrels i les espècies que aquest nou so carregava que era la combinació del flamenc, amb el folk i rockabilly van fer que Jenny comencés a compondre molt i Jenny and the mexicats començar a assajar al lloc on tots s'havien conegut un tablao de flamenc. .... Jenny no parlava espanyol i David no parlava anglès, així que només s'entenien musicalment i una mica de l'ajuda que els dos mexicans traduint ..... A Anglaterra Jenny and the mexicats començar a cridar l'atenció i es van adonar que havien creat alguna cosa especial. En tornar a Espanya es van adonar que també la fusió funcionava molt bé aquí, així que van començar a tocar pel carrer i més tard en totes les sales de Madrid i van ser formant un públic ..... A principis del 2009 la discografia anglesa Canned Heat, es va fixar en ells i els van oferir gravar el seu primer àlbum. Ara Jenny and the mexicats acaben d'acabar de gravar la seva obra primera amb grans productors que han treballat amb Amy Winehouse, The cure, Depeche Mode, Terry Hall (the specials), jamiroquais, entre d'altres.
http://www.jennyandthemexicats.net/Inicio.html
http://quimeres.tumblr.com/post/32074193252/jenny-and-the-mexicats-verde-mas-alla( dades extretes de les seves pagines oficials. si voleu estar al dia vos recoman seguir.los per facebook . Ah i son tan humilds i elegants que et respondran .Els dos grups , evident. )
.....salut i a gaudir de bona musica ..............

Dolorits seguim dretsCintrats els tendons
ja mai estaren en repòs .

L´arcangel promete justicia
no contava amb les errades de correus, ni  amb la lentitut del litigi .
Ignorants ja no per experència
al contrari, per comode aprenentatge.

Sofreix però el cos i l´anima ja fou condemnada.


( massa tibada esta ja la corda ).


..........salut...........