dijous, 10 de febrer del 2011

Aturada tècnica entre part primera i propera part ,segona . o quin puta mal dia que he tingut,el m´n esta molt malamnet i no hi ha metge o ioga que em curi l´anima mala.lata meva...ans jo mateix o la poetica de lavida .de la merda neixen flors ...qualqueuna de vegades .estit`l és llarg però ho diu tot i quepassa!!! cony!!!

Crec que sa foto és prou esplicita.
Se que sa poesia  de la vida ens mou.
Crec que qualque dia tos estarem tranquils.
Com la canço: mals temps per a la lirica.
Se que h iha que tornar  a pendre es vol.
Se que dins els matiços de gris ( 256 tonalitats diferents.veure entrada antiga) s´hi trobem altres tons. Es groc es polit.
Crec que aquest bloc es una maneramés d´expresio ,de terapia de inspiració i m´ajuda a treure i transformar sa mala llet (moltissima acumulada).
Se , crec ,esper que a qualqu li faci profit aquesta demencia altra dita ezquizo ara anomenada bipolaritat.
I trob altres malats amb altres dolencies que cerquen altres cures i proven iprovam vells inous ,distins, remeis.
la follia consisteix en esperar un resultat diferent actuant sempre de la mateixa manera davant el mateix o diferent problema.( més o manco era aixi ,no som metge!)
....................................................................................................................................................................
Hi ha persones amb una profesionalitat admirable  i unacapacitat infinita per a fer-me emprenyar.
Hi ha persones que per  a elles , desde la meva rencunia,val més que no existeixi cap tipus de justicia cosmica, ja que tenc prou  paciencia per a comprovar que la venjança és un plat que és menja fred.Açò és ...ben igual que un elefant.( per lo gros ,gras ,intel.ligent i ...sobretot caparrut)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M´he convertit en un troç de gel .amag molt.guard més.
aixi mateix encara em sent esplendit, a vegades poderos.

I naveg, crec , retrob poc a poc aquells que van seguir aquesta travesia en altre temps i han seguit remant per altres aigues cap al mateix rumb.
Ben pensat vaig anar a la deriva  i he estat a  terra seca massa temps.
Sebre trobar port ,casa teva  i qui t´estima també és politi hermos , de poder compartir vida.
Ara idó seguim es viatge; i com diuel poeta l´important no és arribar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Despres de tot no ha estat un dia tant merdos ................salute a tots polits-polidisimes. Besades .
p-d la propera entrada més canya.perdonau o no que sigui huma i a més aquest blog no es de pagament i pos el que pens ( pe rno esser groller). Esper sentir léngranatge de les maquines novament sr leonardo i esper guaitar a sa finestra descobrint més colors.
A tots vos convit a pensar .    ..............LO dit:...........................SALUUTEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!