dimecres, 12 de gener del 2011

Any nou ,falacies velles.Una unica esperança. la propia revolució.

Fa anys que vaig darrera els matissos de gris,que segons la taula son 256 tipus.Es evident idò que no totes negre o blanc.La vida continua i experiment noves i velles circumstancies modificant-les amb un poquet de negre o afegint un rajoli de blanc .el color ? mentres la fal.lacia continui podem pintar de groc lluent la piramide d´es born que seguirà recordant perque no som turcs.
....................................................................................................
Supos que tenc passa intestinal o un noy virus gripal que emte es cap fet merda pero es que abans d´aquesta passa es simtomes eran més o manco poca diferència.

Com va dir aquell endavant " les atxes".( per tllar literal o meteforicment qualsevol lligam o cosa innecesaria o que ens fot nossa).

...............................................................................................
Aquest dies dínactivitat mecanografica , sorpresa , cercant en joan mir i mir .Evidentment molt mes interessant la seva dona Anna Maurin . i per aquesta regla de tres vaig a parar a " la finestra vermella" blog moltissim recomenable i que també s´haurià d´anunciar al carrer o no . potser tam`´e forma part dúna subjectiva i petita revolució , si més donar-te les gracies..
...............................................................................................................................................................

I per escriptures rares o curioses philip k. dick " confesiones de un artista de mierda.( Un present per a tu Moi).   tenc febre.

La revolució continua. .........salute . i bessades a qui s´ho mereixi.