dijous, 4 d’octubre del 2012

Retall III .( darrer d´una unica entrada de retalls )


( segueix de retalls II que ve de retalls . M´ha quedat prou clar que he de fer entrades més curtes . ;)  )


Reflexió  (inauditament les xerxes socials també serveixen per a fer maquinar el cervell ).




 Es demana aquesta companya :
Porto dos dies donant-li voltes a aquesta reflexió...

"Habrá quien diga que en un Estado de Derecho los policías deben estar comprometidos con la defensa de las libertades. Eso estaría muy bien pero no es lo fundamental. A la policía no se le paga para que piense, sino para que obedezca."...

No sé per què, però no aconsegueixo estar "del tot" d'acord... tot i que comparteixo la majoria de l'article, hi ha alguna cosa que nosequé que quéséyo...



M´atrevesc a contestarli :

Parteix del supos que tot obrer es un mercenari i com a tal no s´atura en escrupols . El segon supost és que un obrer amb conciència mai serà un mercenari .Tothom te un preu malgrat la conciència ? on queda la bestialitat innata per a tenir o fer fora els escrupols? Tothom , de qualque manera es prostitueix? Sona molt malament però no som lucidament correcte .;)

 Potser vet aqui l´acció que defineix aquests temps:


Desnortat (sense nord ).

 Significat: que ha perdut el nord, anat, boig, que no està centrat, perdut. Ex.1: Les paraules desnortadas acabaven en aquella residència per protegir-se de les inclemències de llengües alienes. Ex.2: El teu estàs desorientat!. Ex.3: El temps va córrer sense nord per les parets de l'habitació. Origen: costa granadina. I els meus motius són que la seva sonoritat i la seva aura alguna cosa endevina, expressen amb total claredat la pèrdua de vista del camí, sigui definitiva o temporal. Una paraula que sens dubte podria bé definir els temps que corren.


_______________________________________________________________________


                                                               
                                                             (kyungduk kim )

                                                                

Our deepest apologies for the inconvenience./ Les nostres més sinceres disculpes per les molèsties.

A partir d´aquest enllaços aumneta el ventall de posibles noves entrades i / o conexions. en tenc un parell que anire penjant , d´aqui l´endevant amb més asiduitat. Que vostès ho disfrutin.

Donar sinceramnet les gracies a totes aquelles persones que en segueixen i a les que darreramnet s´han afegit . disculpau-me les faltesi mancances , que intent anar corregint.  S´acepten sugerències. gracies a tothom .

Salut i bones lletres.


_________________________________________________________________