dimecres, 17 d’octubre del 2012

Les oblidades.








Haiti (Orphaned Girl)SOI Student Exhibition 2011

Fuente: rebeccamock.com


http://www.tumblr.com/blog/quimeres
...........salut , memòri ai poesia.............



Memòria d´elefant ( escena IIª )













Escena IIª.


La pizza , doble de formatge  doble de xampinyons , m´encanta.Quina devia esser la preferida de Heidegger?  .Coneix a la persona per el que menja , entre altres variables .

La depressió  aumenta la gana en molts casos.Es evident que una adecuada alimentació combat moltes  enfermetats. A mi em sobra ferro, per a donar i fotre. Bones ganes – comenta l´Arnau.

Obre el forn  i l´escaufor del vapor  a la cara  el fa decidir-se per la metxina. Menys sospitosa i facil d´obtendre.

Quadre: talment una alegoria del infern.Vos cremareu en ell, pecadors i malparits.

El cervell li bullia però no era qúestió de justicia divina ni de col.lerica venjança.No fotem pel.licules.Tots aquest fills de mala mare i pitjor pare ( possats a esser politicament incorectes , moralment la responsabilitat sobre els fills no acaba amb la majoria d´edat. Molts ho voldrien .)que cometen magnicidis la van errar amb els objectius , fins i tot el pare de la criatura : Adolf. L´idea del extermini no va tant desencaminada, sols manca concretar l´objectiu. Aceptaria el Darwin el concepte d´evolució artificial o fins i tot intuida?

Supos que l´assesinat es filosoficament exonerable per tant tenir escrupols no serià eticament reprobable.

Potser no cal enrraonar tant i sopar lleugeret un brou de verdures. A més em convindrà una mica de regim  per mor d´una exitosa operació.

La serie aquesta de televisió que anomena al Werner Heisenberg potser  sigui una bona paradoxa.Aviam si en puc sortir del principi  d´incertesa  per a descartar  la polvora. Raons de pes quimic més que res.


-No haurià d´ haver sopat pizza. Sort del bicarbonat ( sals de fruites  també).Amb aquest pensament l´Arnau va quedar clapit al sofa.



............continuarà.......salute...................