dilluns, 7 de febrer del 2011

El món esta canvian...i les persones? . És necesari embarcar cap a l´utopia(Part primera).

Els camins de la crueltat son diversos.(E.M.CIORAN. Historia y utopia)
Ningu ha pogut canviar el món,ni tant sols els anarquistes,unics utòpics respetables.Y si el comunisme no se presenta com a sol.lució,la democracia tampoc.(E.Seligson.Prolèg del llibre abans anomenat)
........................................................................................................................

Quants d´anys han de passar per enderrocar un dictador?
Quants per a sublevar-se la gent?

Molt abans de haver nascut el ric oprimia a lpobre,el poderos fotia al debil i l´ignorància imperava vers la rao ( no confondre amb cultura).
Veig com s´em fa més enfora la jubilació i n´estic ja molt fart de combregar amb rodes de molins essent un apostata no declarat.
L agent surt alcarrer per no poder fumar i s´ens enfot la crisis mundial , que haiti estigui putejat igualment i que desde fa un munt d´anys hi hagi uns trenta paisos en guerra( conflicte en diuen ) permanent.
Conflicte el meu per no trobar feina i quan en trobes et creen remordiments de conciència .Que també venen produits falsament per la educació religiosa ,els interesos d´una politica pensada com a correcte i d´uns usos
profitosos d´una producció no tant o gens correcte.
El gran germá que Orwell va vaticinar (1984 ,l legiu-la o vegeu la pel.licula) sempre ha estat aqui d´alguna manera.
La manipulacio dels mass-media ( que rar que ja no s´empri aquesta denominació per a l´estupidesa institucionalitzada. no tant rar ...supos.) mitjançant les tecnologies audiovisuals es força evident pero queda disimulada en un afalsa llibertat d´elecció.Pots elegir entre mil merdes diferents ...ETS LLIURE. ( també de canviar de modus vivendi. Si et vols convertir en un rara avis i notens altres carregues , ets jove etc.. aqui ens podriem extendre en un monografic i la meva pretenció és opinar i aportar humilment coordenades que segur no son encertades , només una mostra de disidència posible).

Fa  poc em va arribar un article atribuit a perez-reverte, es deia  ¿sois idiotas? .Deia més o manco que durant la vaga de controladors aeris tothom és possà d´acord ( o la inmensa majoria) per a manifestar-se en contra seva i açô que aquest fet no implicava ni tant sols a un quart de la població espanyola. Al mateix temps les xifres del atur son esgarrifedores i sols la gent s´ha manifestat com a titelles quant els poders factics han ordenat ( llegiu sindicats .Sindicats de que? .Enmerdats els anomenaria jo , però es un altre capitòl).
O sigui que pensa el mateix que he dit un amica més amunt.Que fa falta per a rebelar-se??? o acas sou idiotes?                                                                                           





PENSA PER TU MATEIX;RAONA I NO ET CREGUIS LES MENTIDES DELGRANS FARSANTS (politics,miseria i companyia).

Seguirà.Salute que és lo que hi manca.(salut mental ,i corporal.salvem anima meva est).
I si trobau aquest decaleg massa esper cercau : agustin garcia clavo  mentres sentiu la musica dels pink turtle)

La revolució quotidiana és posible. salute salute i més salute...
....................................................................................................................................................................