divendres, 22 d’abril del 2011

Ample és l´horitzó. Travesia d´aturades i trobades, de quimeres.Rumb: sempre acracia.








Pasqüa : temps de creències , de reflexiòns... en el propi esser humà.

Arrib a casa desprès d´un capvespre  de retrobament , de converses , inquietuts i certeses de pensaments i actituts enriquidores per l´esperit.

El rumb és clar i la travesia: cadasqu damunt el mapa que faci els traços que cregui convenients.Podem unir forces per vogar, no necesariament més adeveres , però si per fer-nos companyia en el viatge comu.

Poder compartir ,potser,segur que és lo polit d´aquesta aventura. Com ara les vivencies i els escrits , més encara les coques de tomatiga menjades al costat de la meva dona.

Menjar per a l´anima i per a el cos. És prou important sense saber-ho(ni tu ,ni jo) que ens agradi Emile Cioran i canviar-nos  i comentar els seus escrits.Poder tenir una companya o un company per a gratar-nos l´esquena quan ens piqui.

La vida  s´em fa una paradoxa : diatriba ,discurs violent a vegades i redimició de l´humanitat ,si açò fos posible.

Trob una nova paraula:   inanidad. La futilidad de les coses, la poca importancia  de fets i discursus buits.

Prest matarem es bujots i  creurem que els fantasmes  fugiran per sempre...temps de creències , deià.

...................................................................................................................................................................






( Gracies Manuel, per l´exquisit  gust de compartir  la bellesa ).

.................................................................................................................................................................

-Em qued pensant amb lo que em queda dins es rebost: Crear sa figura d´esfemeter de cervells,despotricar contra sa campaya institucional de " la deprersió  és pot curar", resenya de " el hombre del ventilador " de William Kotzwinkle i la fidelitat dels meus dos cans més enlla del egoisme humà. També haurià de dir qualque cosa envers dels moviments "revolucionaris" via xerxes socials.

Bonu idò, mentres salute i bona pasqüa  de reflexiò .....................................