dijous, 20 de gener del 2011

Cercant un refugi per a descansar entre lluites i esculls , un far per anar a cobarxo i fer un ale ( enfora de politiques i politics).

solsamnet comtemplar aques bell paisatge , ente tanta rabia impotència i negror, la mar es esquerda i la bitacola pot esser errada pero entre els racons del cervell h iha la certessa que algun naufrag també cercara la redossa i potser tornareu a remar junts.

diuen , despres de la quietut ve la tempesta i a l´enreves, fa massa temps que a n´aquest poble tenim tempesta cada dos dies , putes de bruixots del mal temps . Si no sabeu navegar no vos embarqueu i manco que remem per voltros.
..........................................................................................

                                 salut i vora el mar ens salutarem.   salute!!!
*********************************************************************************

FRONT D´ALLIBERAMENT ANIMAL






























DE VELLES LLUITES I CONSTANTS BATALLES:

No al comerç d´alimentacio de consum animal.
No al comerç pelleter animal.
No a l´experimentació animal

NO a qualsevol tortura i abus animal. Conciència animal , conciència humana.






Vegetarianisme   , veganisme,   frugivers , quina és la teva opció.?










      ( VERDULEGUES
                COL.lÈCTIU )

Atacam de nou!!!!

SALUTE I NO ET MENGIS ALS TEUS AMICS.
**********************************

RACIONALS ANIMALS,IRACIONALS HUMANS.

QUI NO ES ESCRUPULOS AMB L ÉSSER VIVENT NO ES DIGNE DE LA PROPIA EXISTÈNCIA:(Verdulegues col.lèctiu)´.
....................................................................................

Retornant a l´anterior resenya no farem ara cap decaleg sobre vegeterianisme o veganisme, cadascu que li foti al cos lo que trobi o cregui dels gurus  modelics ( llegiu moda al cos, via oral o musculets). El que m´interesa empero es el decaleg de Screaming 1991, ediciones futuro frugivoro. El titòl no te desperdici: "DECLARACION DE GUERRA: matar personas parasalvar a animales y preservar el medio ambiente." . Amb aques més que sugerent clarevident i potser inquietant i no excent d´interrogants  el  signant va més enllà dels grups d´alliberamnet animal (FLA) i el encomana esser més combatives i destructores cap a l´opresor humá.

Alliberament animal , alliberament huma  és una maxima  per  acomençar a interesarse per aquest grups , més enllá de la simple cuestió alimentaria.
Perque el totpoderos govern que no vol fer fum , no donasuport als grups straight edge( cercau aques nom ) , peqrue no basta amb no fumar  sino que hi ha que fumar línfumable govern de torn .
 Quant a Mallorca i altres indrets s´enfonsaven les silietes metal.liques del bou d´osborne  no es feia com a pur acte vandalic ans plens de rabia contra el mon de la tortura animal, sense entrar en el icons "culturals" de la tauromaquia.
Altrament quei fot un animal dins un contenidor o deu hores fermat al sol mereix quan no l´esterilització , sense anestesia clar, perque aques t cervellets no es puguin reproduir i si m´apures per a no poder matar-los , idò restauren les lobotomies.
...........................................................................................................................................................

Experimentació animal farmaceutica , i un collo . Es evident que hi ha quantitat de metodes que no comtemplen necesariamnet els animals per  atreuren nes conclusions. El trafic comreç que sen fa de cans de caneres per aquests fins, amb el vist i plau del pute govern de torn per intomisió u omisió.etc etc etc....
m¨exaspera el tema , em fascian elprimer anunciat per una contracorrent del pensament especicista ( aço es de l´especie suprema. L´esser huma? ).
Aqui ho deix . cercau pagines que ni ni manquen.
.............................................................................................................................................................
Musica de fons . "Illya Kuryaki and the Valderamas" Versus    tema 14 Mariposas y cebras.



Salute animal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



********************************************************************************