diumenge, 2 de desembre del 2012

NASSOS BLAUS ( subversius )



Per aquelles casualitats vaig trobar a n´aquest grup  de teatre irreverent . No se si intencionadament els seus videos més polèmics han desaperescut  , al manco de manera publica , ni queden unes mostres d´aquestes actuacions però .
 Podriem semblar extravagants  i precisament degut a la seva senzillesa  van més enllà del discurs provocador. 



The Blue Noses Group




Nassos Blaus també conegut com El Grup Nassos Blau, considerat el més famós dels grups russos contemporanis provocador de l'art, fundada el 1999 i es compon d'obres i exposicions de dos artistes de Sibèria: Alexander Shaburov i Mizin Vyacheslav. Shaburov va néixer a Novosibirsk, Rússia el 1962. Es va graduar a l'Institut d'Arquitectura Novosibirsk el 1984 i ara viu i treballa a Novosibirsk i Ekaterinburg mentre Mizin va néixer el 27 d'agost de 1965 a Berezovsky, Sverdlovsk, Rússia. Es va graduar a la Facultat d'Arts de Sverdlovsk fins al 1985 i treballa en Iekaterinburg i Moscou.

Si bé el Grup presenta en la seva majoria amb els dos principals artistes que treballen sovint en col · laboració amb altres dos artistes Novosibirsk Konstantin Skotnikov i Bulnygin Alexander i el fotògraf Evgeny Ivanov. De vegades també convidar els seus amics-artistes, familiars, nens, comissaris i treballadors galeria com jugadors extres.



http://artsalo.com/index.php/en/en/museum/98-the-blue-noses-group
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bluenoses
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=blue%20nose

1. Una persona puritàna: "puritans restricció de la demanda en contra de la pornografia i la violència que són l'aliment bàsic de la cultura popular" (Charles Krauthammer).
2. Sovint Bluenose canadenc. nadiu o habitant de Nova Escòcia








( petita mostra de teatre irreverent  ).










http://www.rtve.es/alacarta/videos/metropolis/metropolis-subversion-rusa-segunda-parte-blue-noses/506907/   (excelent documental )




...salut i creativitat...