divendres, 21 de gener del 2011

Exortitzant malrollos amb jazz , blues i musiqueta , perque qui canta el seu mal espanta i qui escolta musica possa en pau seva anima.

JAZZ COMBATIU SEMPRE.

El darrer digne de menció encara que s´hagi fet  per canals més o manco comercials ( i que! però no és el cas): jerry gonzalez  y los comandos de la clave. El treball es titòla " avisale a mi contrario que aqui estoy yo", prou suggerent i combatiu com es aquest artista cuba que ja va redescubrir Fernando trueba al magnific documental sobre jazz cuba CALLE 54.

Si ho voleu sentir us adreç sense que servesqui de precedent a n´aquesta adreça (inmillorable parlant de jazz): Quasi qualsevol artista jazzistic trobareu!!!


Altramnet recomenables el treballs amb fort apache band ( moliendo café y la versió fantastica de summertime) o mucicaper a bigband, senzillamnet sublim..

I per concluir aqueta referencia anotar només que si podeu trobau com Diego el cigala  treballa amb Jerry per  a posterior produir l´esmentat treball.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-A qui li agrada el jazz que dir ... teniu " jazz la historia completa " segell manontroppo, edicions robinbook. El proleg es de Jhon Scofield dic tot.
A més de grans llegendes, darreramnet vaig descobrir" the blinds of  alabama" , si cegos però amb una claraevidència que enlluerna l´esperit.
També per allo de seguir el que fa el gran senyor Tom Waits va dur-me a ls " preservation hall jazz band".
Escoltau a Waits altema "tootie ma is a big fine thing" icercau a la pagina oficial dels presevation eltema/video " i can´t give anything but love" PRECIOS!!!( ara es bo de trobar al youtube , no es necesari dir-ho però es que veritablement es merevellos aquest tema).
Arran d´aquest video performance recordar els propers " Wonderbrass" de Mallorca a qui hauriem de fer un acampanya per a durlos a náquestes terres de l´illa. Una salutació al Didac bomberdejant amb laseva genialitat humana  amagada darrera una tuba ( trobaulos tambe al youtube).
Performances combatives  al poligon de palma , Lusmore i la cuadrilla. desde fa 20anys David Garcia germa de  ,Rosy de palma (si), vamcompartir insubmissió, waits i un agira poetica-teatral amb lacompanyia Salutet.
Dáqui sortitambél´escrptor Albert Herranz per quielreconegui apart de compartir uns anys pis com un sevidor.
Musica brutal,poesia brutal per a un món endormiscat!!!

I prou per ara  , a al propera que toqui musica rallare de BLUES amb majuscules.FET!!!.

salute ique disfruteu isobretot visqueu sa musica. salute idò!!!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::