dimarts, 16 d’agost del 2011

Aspectes d´existèncialisme estiuenc.



Ahir ( he hagut de cercar com s´escrivia -escriu-escriuen a n´es diccionari. Lapsus mental ,llacuna , principi d´Alzehimer , esgotamnet o vagància estiuenca intelectual??? )

 I si tanmateix tens alzehimer quan arriba es moment que no saps que ho tens?

Ahir, deià, s´en va anar es llum , sense avisar ( mala costum que te de no esser socialment educat) i as cap d´una estona va tornar ,ho saps perque veus la claror que fa quan arriba però tampoc avisa. I a ont punyetes va? i perque s´en va , es cansa de noltros , acas no hi ha un contracte a complir ' 

Més que res  em fot perque es ventilador no funciona sense llum . ja es podrien possar d´acord. Es calentador esteià ple i ..ah si !! es de butà ( butano , no d´un poble malasi) i no fa falta llum per a calentar s´aigo, tampoc´és massa important sa nacionalitat de fabricació perque escaufi més o manco.

Bé que vaig aprofitar per a rentar-me dins sa banyera .Quan has de canviar s´aigo a més d´afegirne de calenta? idò quan hi ha una capa llefiscosa depositada al terra i quan s´aigo es tant trebula ( no se si aquesta paraula me la cap d´inventar ara )  que no veus es fons. Si lo que vols es remuar-te  açò no te importància però si et vols fer net es un inconvenient a tenir en conte.


va tornar sa llum i res.. a pagar-la ( apagarla si vols ) cada mes i quan ten vas as llit i acabes de llegir i les fosques no et fan por . 

bona nit  i si tens calr engega es ventilador o dorm dins sa banyera.


.........................salute,llum i banyera........................................................................


aclariment si fes falta:

sa paraula es tèrbola, referent a s´aigo  i trebula era una ciutat a la regió del lazio on es troba el vatica  que si més no es un poc tèrbol..

Trebula :  persona o cosa  tèrbula i tremola. o sia no masa clara i tampoc prou segura.( quines coses tenen ses paraules!)