dimarts, 25 d’octubre del 2011

Altres apunts qüasi finals per a la comprensió ( o no ) del caos. ( Laconisme qüasi darrer )

   
" Lo que la gent anomena desti son qüasi sempre només les seves propies imbecilitats" ( A.Schopenhauer)


La renou del onatge d´aquestes ombres em recorden que haurià de buidar  les observacions d´aquest temps i possar una mica d´ordre al cap ...si és que açò mai ha estat posible.

Al manco intentar-ho , aixi com cada vespre els grills fan sentir el seu reclam   encara que sigui fora de temps i per un afany purament reproductor( reproduir aquestes lletres , s´enten.)
Igual que el grills no és pot saber si esteim amb la mateixa ona del receptor ans que t´ho confirmi si acas.
De qualque manera ,deià, servirà aquesta entrada  per a buidar ses sabate d´  arena i ses butxaques de pols , si em permeten la licència ( més o manco i pretesament ,no necesariament , poètica .Literaria ,podriem dir? ).



                                                                                 ( Estructurant  el pensamnet neuronal )

Em remet altra vegada a l´idea sorgida d´escoltar el programa  Mons paralels (cercau-ne l´enllanç en anteriors entrades, si voleu )  on es feià referència a George Steiner amb Gramaticas de la creación . Partin de que la gramatica és l´ordenació articualda de la percepció , la reflexió i l´experiècia, l´estructura nerviosa de la conciència quan és comunica amb si mateixa i amb altres.
     I també agafant el referent de Mircea Eliade amb  El vuelo magico .Viatge iniciatic de la superació humana  cap a una evolució espiritual i de conciència cosmica.
   Convergien aquests senyors amb l´idea central del programa  , de que qualsevol eix intelectual  conexiona  mitjançant una serie d´enllaços que els comunica en una sapiència global.
  I ves per on , demostrada aquesta teòria,  ja que la causualitat ( no casualitat, pels neofits) ens du al Circulo Eranos ( del grec ; menjar en comú) , cercle entre orient i occident, per mitja d´aquesta organització interdisciplinar cièntifica-filosòfica.


   Tenim idò un dels primers eixos anomenats, on trobarem personatges il.lustres de diverses disciplines  i que inneglablement  s´interrelacionen  cap a la comprensió , potser a l´enteniment del caos abans anunciat.

Seguint enlleçant aquest eixos  ens trobam  amb el senyor  Boris Vian, music, escriptor,membre del  Col.legi de Patafisica.i dels quals ens en ocuparem a una propera entrada , mentres teniu prou  eixos que consultar ..o no.

Mentres aqui en  teniu la praxis ,musicalment parlant:

http://www.youtube.com/watch?v=KR_ZD9wyiPQ ( D´ont worry . Playing for the change):


    ...Salute ...........( continua).