dilluns, 14 de març del 2011

HAIKU DEL DESTER ( perque trobis el rumb)



PROVES , LLUITES, T´ATURES


MIRES , PENSES, VIUS


LA VIDA.

(Fes-ne tu la combinació).
                                                 15-3-2011 (haikus del dester).

.....................................................................................................................................................................

SALUTE per a tothom i pels combatents a la vida.Una abraçada Moi)

Proxima entrega de QUIMERA CONEXIONS (continui enllaçant)
**********************


                      

QUIMERA CONEXIONS (Replec de pensaments i accions ) (primera entrega)

Desde fa unes  setmanes , mitjançant la xarxa social que acab de descobrir , m´esta arribant informació de pensaments , accions  i conexions diverses  que em plantetjem l´evidéncia de que la gent s´esta organitzant i moguent ,a nivell personal ,grupal o col.lectiu per a fer sentir la seva veu  envers la situació de crisis , no tant monetaria com existèncial  que anam , com podem , atravessant.

Crits , veus ,dubtes , quéstions que aqui es troben i em fanpensar en un desti de revolució i dignitat de l´esser humá .

Aqui en teniu una mostra de lo arreplegat fins ara, pensau i actuau en conseqüència.Vaig començar aquestes conexions, que una m´ha duit a l´altra, amb un escrit i posterior video den Arcadi Oliveres.Economista amb una visió dels poders factics i economics que resulta poc més que xocant amb el que esteim acostumat*s a rebre per els canals de desinformació.
(no se com copiar l´enllaç aqui per tant si escriviu el nom a gooble o a youtube podreu visionar unes fantastiques xerrades.)
- Ja vaig comentar a una anterior entrada els  grafittis combatius de BANKSY, el dibuix de dalt n´es una mostra prou significativa .El pa i circ de cada dia.

-Aqui un enllaç a DOCUMENTALES_DE_LA_VERDAD .Interesentissims, no es l´altra cara de la realitat,és la realitat en si mateixa.

http://www.facebook.com/pages/DOCUSELROND-Los-documentales-de-la-verdad/116749918349257

- Aquest bloc ,de l´amic Moi , es una visió desde una perspectiva diferent, inteligent ,sorprenent i poetica de les coses i esdeveniments que ens envoltan.Una finestra plena de llum.Guaitei.
http://lafinestravermella.blogspot.com/


-http://www.eoi.es/portal/guest/inicio Aqui baix el titòl de DINERO Y CONCIENCIA aquest  inhabitual director de banc ens obre el ulls caps als sistema financer mundial .Deutes externes , ajudes a paisos subdesenvolupats,  solidaritat.No es una crisis  economica ans de valors existencials. Crisis ...de quina crisis parlam?http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.eoi.es%2Fmediateca%2Fvideo.php%3Fvideoid%3D308&h=ab475


http://www.facebook.com/portaloaca Portal libertario  oaca .Xarxa d´informació llibertaria .completissim.

-Grupo Averia. Altre bloc d´aquest grup de teatre combatiu de Mallorca.Denuncies amb humor e inteligencia.

-ESTADO DEL MALESTAR. la gent arreu del estat  esta molt emprenyada , s´ha ajuntat formant grups de protesta i periodicament fan accions i informan de la situació  en que no ens agrada estar. Apunta´t!!! borina es cul..

-http://vellertigo.blogspot.com/ Bloc del amic javi que  a traves de diverses histories ens fa tornar a creure amb l´esser humá. Paraules per a viure i sobreviure , per a seguir lluitant.

De moment aquesta n´es un a petita mostra de totes les conexions que se van ajuntat cap a un mateix rumb : la dignitat del esser humá. la revolució  és ara .

     Prest... més conexions   i mentres... salute. Altre món és posible.