dimecres, 13 d’octubre del 2010

L´apocalipsis s´apropa

Foto: bahia de ha long.Em te fascinat.
------------------------------------------

Se encendera mi ira y os mataré a espada,vuestras mujeres quedaran viudas y vuestros hijos quedaran huerfanos (Exodo 22,20).
---------------------------------------------------

Ara entenc perfectament com va poder guanyar les eleccions un personatge com en Hitler. Alerta ambs els temps de mancançes, l´ignòrància és torna rao i l´estupidesa virtut.
El dia que faguem com a estats units(california per exemple) poguent adquirir armes quedarem més tot sols que els mussols pero quina pau i quin riure.

M´emprenyen moltisim les administracions tant sien sanitaries,legislatives  o laborals i més " d´ordre public" (forces de seguretat, seguretat a la força? altra incongruència de intel.ligencia militar , jajajja ...per a no plorar , clar!!!) que lluny estan dels ciutatans i pitjor encara de les persones.
Crec que no esperare a que espanya resulti una federació d´estats i pel meu compte i risc agafaré un bidó de metxina i cremaré totes les entitat publiques que trobi...quin descans i quina feinada . A grans mals grans remeis.
-Qui hagi vist " el club de la lucha " o " la naranja mecanica " sap per on vaig.

Fins la propera...........................................SALUTE.............................................................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada