dimecres, 4 de maig de 2011

Fars dins la boira

-I quan és tendeix a fer les coses que fan els demés és converteix un en els demés.(Charles Bukowski).   Vet aqui dos exemples de la diferència , de l´escepciò. Gracies  companys !!!  :


- L´alienista estodiant els cervells , les conductes humanes ,talment  antropòleg  curatiu.
Aquesta curiositat em va dur  al que ha esdevingut en medicina atavica -talaiotica -magica  com ara un chaman de les lletres transmutat en ancestral coiot.
Estic rallant d´aquest bloc: revulsiu en si mateix , al manco per a mi.

http://lamedicinadelcoiot.blogspot.com/    ( Sr.Dolz, altre lletraferit que cerca curacions).

http://lafinestravermella.blogspot.com/   ( Aqui començà l´exèrcici de sobrevivència , excrutant la quotienitat 

i mostrar-la desde una optica privilegiada i gens corrent . I no content  evolucionà cap  a noves recerques medicinals)

http://www.twitter.com/TALAIOTIKES  ( Altres piulus dalt  el talaiot  de lluidesa i obvietat desepercebuda) 


..............................................................................................................................................................-Guard en gust aquesta estampa que m´obsequia l´amic Javi,( prou històries i vivències ens uneixen).Aquest vincle esdeve en altra trobada  d ´un sentiment exquisit  ,d´una poètica i una estetica  cuidada  en extrem però que sorgeix  del compromis amb la bellesa i amb el senzill aliment per  a l´anima. Com diu : vidilla. ( d´açò és tracta ).

http://vellertigo.blogspot.com/    

Donau una ullada a l´editorial  Casabierta  on trobareu vertaderas merevelles literaries que surten dels circuits comercials i naveguen per circuits humans.
Record amb plaer els principis , Les maquines de Leonardo , ( mostra d´intelècte , d´humor i  esplendides lletres) , per arribar a  la darrera publicaciò  El inquilino de hielo ( una vivència poètica en primera persona envers l´autisme) , una merevella  que recoman ferventment.( Una mostra dels dibuixos  d´en Javier )............................................................................................................................................................ 
Seguim compartint ....salute.....rebèldia...llibertat..lluita ....i amistat.

 


1 comentari:

  1. Bravo compañero¡¡
    A por ello......los ke creen ke es imposible ke nos dejen trankilos a kienes lo estamos intentando
    SALUT i LLIBERTAT¡¡¡

    ResponElimina