dijous, 23 de juny de 2011

Haikus i lletres jordianes.(poetry & sons...)     Corria l´any 1984 ( presagi orwellià) i vaig tenir l´honor  de rebre clases d´àngles de la mà de l´escriptor i col.laborador periodistic, Eduard Jordà.


     Entre clase i clase ens feià particips de les seves vivències viatgeres allà per terres americanes . I d´aquestes vivències  per terra thailandesa  en va arribar a les meves mans el llibre  La fiebre del Siam (1988), feliçment reescrit i reeditat al 2009.


     D´aquesta pasió  pels viatges i les lletres  em troba amb la revista literaria Poetry & Sons de l´Universitat de les Illes Balears ( any 1985) i al seu editor ,Angel Terròn , dec una col.laboració.


Es a n´aquesta revista que ves per on trobam uns exquisits haikus del senyor Eduard.( aqui crec que va esser la meva primera i gratificant descoberta amb el haiku) que evoquen aquest món asiatic.
     Aqui   queda lo escrit. Cercau-ne la seva bibliografia viatgera i musical .Supos que hi vindrà ve amb l´ acompanyament de Russian Red  amb la preciosa cançó  Fuerteventura.


http://www.youtube.com/watch?v=_9yvFQi67cw&feature=related


( Dolç i tendre estiu a tothom )


                                 Salute,lletres i musica........Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada