dimarts, 16 d’octubre de 2012

Memòria d´elefant ( I )
Va sentir la fredor a les anques. La tardor havià començat ja feià un mes i els canaris , una vegada haver plomat , tornaven a fer sentir els seus cants.
Assegut a l´excusat(   llegi una vegada  que es el millor lloc per a pensar      )   les idees se li aclarien  com si fossin pous de cafè  restan en quietut.
Es quedà observant un moscart i es demenà si aquell tambè es demenarià el que pensava ell.
Calia seguir les senyals o al instint   , com ara els canaris o els moscarts ?. ( senyals estacionaries  ( fred o calor ) o de temps , dormir despertar-se.Senyals instintives, menjar , cagar … matar?

Pensà que tanmateix és una de les moltes persones invisibles , d´aquelles que pasen desapercebudes o senzillament i pitjor , son directament ignorades.


L´Arnau emperò emprava el mimetisme com a autodefensa  vers la fobiasocial.


-(pensamnet gratuit : es increible les palles mentals que s´arriba a fer la gent  i a més fer-les publiques com si fos senyal de seny.
 Sap el malalt que ho és sense un diagnostic ? ).


Emperò ara la qüestió era si emprar polvora o metxina.
El cel s´anava ennegrint en una de les 256   tonalitats de gris.


....................continuarà ...salute..................................


2 comentaris:

 1. Solc llegir i pensar quan estic assegut a l'excusat. Crec que hi vaig aprendre de petit, perquè allà no entrava ningú a emprenyar.

  ResponElimina
 2. Lo de llegir ...particularment no. Lo de pensar te una explicació fisiològica per asociació amb l´esfinter i qualque mena de alleujament/plaer.
  Bé ara que hi pens més que llegir mirava i si trigava massa la mare em deià que fas tant de temps tancat . No deixa d´esser una manera de fer anar l´imaginació.
  Llegir es un dels plaers que em reserv per el llit .
  salut .

  P-d un dia d´aquest li fare una proposta.Encara no li tenc prou confiança o li tenc massa respecte , vagi a saber.

  ResponElimina