dilluns, 25 de febrer del 2013

He vist coses. ( epistemologia )









I’ve seen things you people wouldn’t believe: Attack ships on fire off the shoulder of Orión. I’ve watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those … moments will be lost in time, like tears…in rain. Time to die.

He vist coses que vosaltres no creuríeu: atacar naus en flames més enllà d'Orió. He vist raigs-c brillar en la foscor prop de la Porta de Tannhäuser. Tots aquests moments ... es perdran en el temps, com llàgrimes ... en la pluja. És hora de morir.


Blade Runner

Philip K. Dick . ¿Sueñan los androides con ovejas eléctricas?







Haurem de veure increibles coses  i oblidar aquesta horrible  realitat  mentres lluitam per assolir-ho.


salut.


8 comentaris:

  1. Crec -sincerament- que aviat veurem coses increïbles, i que el futur immediat ens obsequiarà amb el final de la burocràcia, els seus funcionaris i la seva merda. Crec que veurem aviat la fi dels diputats i els senadors, crec que refundarem la democràcia popular sobre el cadàver de la democràcia repesentativa. Crec que veurem els cadàvers de Rajoy i Mas, penjant de la branca d'un pi. Si algun dels seus còmplices vol salvar la pell que marxi ara, i si algun servidor es queda que sàpiga a què s'arrisca. Diputats, senadors, directors generals, assessors, subdirectors, caps de servei: que sàpiguen que si es queden ho pagaran amb la vida. Dinamita, pólvora. Claus. Martells.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La finalitat justifica tots i cadascun dels mitjans.
      La eterna pregunta és , sempre, qui posa el picarol al gat ?

      Elimina
  2. Ohhh aquest llibre està a l'espera de que el llegeixi! Tinc moltes ganes de començar-lo i encara més amb aquest tastet que has posat aquí i que m'ha encantat!

    Bon dimarts!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esper que , com sol esser, disfrutis moltissim més amb la lectura que amb la magnifica i mitica pel.licula.
      encantat de que t´hagi agradat. molts bons dies.

      Elimina
  3. Crec sincerament que marxaré a la tomba sense veure gaires canvis socials dins l'entorn europeu i amb les mateixes ganes de revenja continguda com la que tantes i tantes persones històricament conegudes, amigues o familiars ho han fet. Això si, ja sigui en la realitat, ficció o ciència-ficció és imprescindible: Mantenir la memòria de la seva obra. Escampar-la. Interaccionar en ideologies humanistes llibertàries etc. Escampar-les. I tot plegat d'una manera egoista a fi i efecte de que, al menys , engoleixi jo el sistema abans de que ell ho faci amb jo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. de més verdes n´han madurades .Diuen els majors , els mateixos que han viscut aquest fets . que hauriem de canviar en ses nostres lletres , fets , cors i vides.
      desig que t´equivoquis i ho puguis veure.

      Elimina
  4. Passava per veure't. Canvio ulleres brutes per cor net. Canvio lletres gastades per altres de lluentes i properes al significat, no pas a l'homonímia.

    Plou. T'envio petons amb ulleres vermelles :0)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Podriem fer certament un intercanvi llingüistic, proper a la sinergia no al pur interes.
      S´ha aturat , de moment , de poliscar. Besades amb bufanda marrona.

      Elimina