dimarts, 27 d’agost del 2013

perspectiva evident





 Aqui un segon dibuix de na Noa, es tracta de n¨Aida sa meva dona i sa seva tia . En aquest cas la grafia no dona lloc a confucions, com el dibuix tampoc .  Ni més ni manco és aixi .Evident.

















P-d Ara esperam que na Noa i es seu germa Luca puguin venir altra vegada per Nadal i  compartir nous dibuixos i rialles.  ( no pos cap dibuix ´en Luca perque te quatre anys i el seu dibuix es masa abstracte per la nostra comprensió .Açò si, balla com ningu ).










3 comentaris:

  1. Si ja se que haurià de posar confusions en lloc de confucions però em fa la punyeta el ditxos blog. Ja ho solucionaré quan pugui , o no .

    ResponElimina
  2. "CONFUCIÓ: filosofia oriental... o occidental... ara no me'n recordo." :))( a la gastroteca te'l dedico, val?)

    Els dibuixos de la Noa són bons! No et preocupis pel que representa en Luca en paper. De vegades sento el mateix amb l'art abstracte, i tot i així no puc deixar de mirar-lo...

    Petons amb música serena i sopa freda de carabassa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. al manco tu et prens amb humor i filosofia les meves errades, no com altres que pretenent alliçonar resulten d´una cansada i repetitiva pedanteria que ja cansa ( jo m´entenc ).

      Tenc un darrer , de moment , dibuix de na Noa perque vegis quina imatge te de si mateixa .I del Luca he de veure si tenc qualque dibuix d´ell per aqui .
      Em vene molt de gust aquest petons serens i s´em fa la boca aigo amb la sopa .Excelent elecció.

      Besades suaus i auberginies as forn .

      Elimina