divendres, 10 de gener del 2014

Endarrerit Nadal ( desig d´any nou a módo Dalià )













  - El pollastre corre sense cap en acte reflexe , pura inercia , sense rumb al final caiguent o embestint-se en la seva obstinada , absurda e inutil carrera , caiguent al final . L´ansia final de viure desprès d´una esclavitut amb el gavatx plè. Estupit  animals que ni picam ni volam . Fugim abans que ens tallin el coll . Si més no , no acotem el coll i piquem  la mà que ens mostra el guinavet. Piquem  FORT !!!





allàva com va es fester 











4 comentaris:

  1. M'agrada aquesta espiral de pensaments, fluint cap al punt principal, al mateix jo.
    Piquem fort!!

    Que sigui un bon any, tot i que ens quedem sense bec!
    Aferradetes :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre he pensat que no hem d´esser idiotes i ho relacion amb indiot ( de la meva epoca de llonguet a Ciutat i d´aqui lo de s´Indioteria etc... ), un animal certament idiota però que no atura de picar . No se si serà per instint o per pensamnet unic . En tot cas sapiguem qui ens vol tallar el coll.
      Intuesc que és un any de canvis .Ja en parlarem.
      Abraços.

      Elimina
  2. El gall del nostre hort també té el mateix instint. Serà qüestió de copiar-lo. De tota manera, les gallines mos ponen ous. Per tant, alguns tenen encara el cap sobre els hombros ;-)

    Any de canvis. Seran savis?

    Petons fora del galliner :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les gallines sense gall també posen ous però la qüestió és la del picar obstinat que pasa per defendre el grup abans d´acotar coll per engraixar el gavatx.
      El canvis , s´avis o nets segur que seran madurs.
      Petons sense reixes.

      Elimina